!!
مهمان گرامی به انجمن های گفتگو پرتال نیوک لرن خوش آمدید!
با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!
| اطلاعیه سایت نیوک لرن |
|
سایت نیوک لرن به آخرین نسخه نرم افزار نیوک لرن 1.1.5 تایگریس ارتقا یافته
است دریافت نسخه 1.1.5 نسخه چهارشنبه 11 آبان ماه |
|
جداسازی انجمن های گفتگو از نرم افزار نیوک لرن نسخه 1.1.4
|
|
۱۰-۷-۱۳۸۹, ۰۷:۲۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جداسازی انجمن های گفتگو از نرم افزار نیوک لرن نسخه 1.1.4
سلام بر شما
ابتدا تشکر می کنم از همه دوستانی که در سایت نیوک لرن فعال هستند و مدام در مورد نسخه آتی نیوک لرن سوال می کنند و این نشان می دهد نیوک لرن تنها نیست نرم افزار نیوک لرن که ریشه ای کهن در بین نرم افزارهای سایت ساز دارد و به روال سنتی آن عمل می شده است از یک انچمن گفتگو به صورت ماژولار ( گرچه آخرین نسخه آن ) بهره می برد . متاسفانه این امکان به صورت ماژولار یکسری ضعف ها دارد . برفرض جدا بودن مسیر توسعه انجمن های نیوک لرن و انجمن ساز اصلی به خاطر تغییرات گسترده ای که در آن ایجاد شده است . از این رو با آمدن نسخه جدید انجمن متاسفانه به راحتی نمی توان ارتقا داد و مورد بعدی در زمینه مدها و پلاگین های انجمن است که می بایست هر کدام یکسری تغییرات داشته باشند تا بتوان در سایت استفاده کرد مورد آخر و مهمتر عدم امکان استفاده از سایز انجمن سازهای معروف است نمونه مشخص ضعف انجمن ساز PHPBB3 سایت ایران سازه بود که بخاطر سنگینی حجم اطلاعات انجمن نتوانست به خوبی اجرا شود هدف ما بهینه کردن این پرتال است از این رو تصمیم داریم انجمن های گفتگو را از خود نرم افزار جدا کنیم و پل های ارتباطی برای انجمن های خوب دنیا بنویسیم تا کاربر با گستردگی امکان بیشتر بتواند خود انجمن دلخواهش را انتخاب کند از این رو اگر این طرح اجرا شود برای سه انجمن ساز مطرح و رایگان پل ارتباطی نوشته می شود و به صورت جداگانه نصب می شوند . نظر شما در مورد این تصمیم چیست ؟ و چقدر فکر می کنید این حرکت ممکن است شما را به دردسر بیاندازد و اگر مخالف هستید دلایل خودتون رو شرح دهید . حتما در نظرسنجی صفحه اول نیوک لرن هم نظر خودتون رو اعلام کنید ممنون از شما عزیزان که همکاری می کنید مشکلات پرتال نیوک لرن را در بخش زیر ثبت کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
----آموزش های پرتال نیوک لرن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۱۰-۷-۱۳۸۹, ۰۷:۳۸ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Re: جداسازی انجمن های گفتگو از نرم افزار نیوک لرن نسخه 1.1.4
سلام
به نظر من که بسیار کار خوبی هست گر چه انجمن سایت خودم الان جدا از نیوکلرن هست ولی اگه تو بسته اصلی هم این امکان باشه خیلی خوب میشه بخصوص اینکه بتوان از VB یا mybb هم استفاده کرد :wink: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
---------دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۱۰-۷-۱۳۸۹, ۰۸:۰۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باسلام
به نظر من هم فکر خوبیه انجمن mybb هم سیستم خوبیه من باهاش کار کردم عالیه. موفق باشید. |
|||
|
۱۰-۷-۱۳۸۹, ۰۸:۲۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسیار حرکت خوب و به جایی هست
هم جدا کردن انجمن ساز و هم زدن این تاپیک و نظرسنجی(کاش یادی از پیشنهاد دهندش هم میشد :mrgreen: ) البته VB رایگان نیست و برای ما ایرانیا تحریمه mybb و smf فعلا طرفدارهای زیادی داره فرشاد جان یه موضوع دیگه هم یه سری از امکانات پرتال هست که فعلا به انجمن ساز مربوط میشه مثه پیام خصوصی آقا شاید یکی نخاد اصلا انجمن نصب کنه اون باید چه کار کنه؟ فکر برای اونجا کردید خدایا نمی گویم دستم را بگیر،عمریست گرفته ای ، مبادا رها کنی ... |
|||
|
۱۰-۷-۱۳۸۹, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله امین جان پیشنهاد دادند :mrgreen:
البته سوال نظرسنجی رو به بلی یا خیر اختصاص دادم چون برای 3 انجمن پل می نویسیم در مورد پیام خصوصی می شه یک کارایی کرد ولی زمان می بره . مشکلات پرتال نیوک لرن را در بخش زیر ثبت کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
----آموزش های پرتال نیوک لرن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۱۰-۸-۱۳۸۹, ۰۶:۰۳ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم با این تصمیم موافقم ولی یه فکری باید به حال بعضی موارد کرد 1.خبرنامه 2.پیام خصوصی یه نکته دیگه اینکه غالبا سایت های این تیپی قسمت خود cms فراموش میشه وکاربران می چسبن به انجمن به نظر من نیوکلرن باید هر سه تا پل را بنویسه اما بالاخره یکی از انجمن ها رو هم انتخاب کنه و در بسته قرار بده تا کاربران مبتدی در انجمن ها دچار سر در گمی نشوند و همچنین بخش اموزش و حمایت از انجمن انتخابی هم توی سایت نیوکلرن باشه یاعلی |
|||
|
۱۰-۸-۱۳۸۹, ۱۰:۱۸ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
من با حرف علی موافقم اما بهتره که واسه انجمن vB هم نوشته بشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا نظرات خود را برای هرچه بهتر شدن این بلوک به اطلاع برسانید.
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

لیست اعضا
جستجو
تقویم
راهنما
آموزش های پرتال