!!
مهمان گرامی به انجمن های گفتگو پرتال نیوک لرن خوش آمدید!
با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!
| اطلاعیه سایت نیوک لرن |
|
سایت نیوک لرن به آخرین نسخه نرم افزار نیوک لرن 1.1.5 تایگریس ارتقا یافته
است دریافت نسخه 1.1.5 نسخه چهارشنبه 11 آبان ماه |
|
محدود كردن ادامه مطالب براي اعضا
|
|
۲-۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محدود كردن ادامه مطالب براي اعضا
سلام به همه ي دوستان نيوك لرني...
دوستان، من ميخام ادامه ي مطلب در يك ارسال به كاربران عضو محدود بشه يا حداقل لينك هارو فقط كاربران عضو ببينند... شما كه تا الان مشكلات من رو حل كرديد ، اين موضوع هم بنده را راهنمايي كنيد ... :oops: |
|||
|
۲-۲-۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Re: محدود كردن ادامه مطالب براي اعضا
میتونید فایل article.php در ماژول NEW رو ویرایش کنید
کد: $bodytext = ($bodytext);کد: $bodytext = "<br><br><b>ادامه مطلب فقط برای اعضا نمایش داده میشود<B>";موفق باشید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
|
۲-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۱۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
fathipours نوشته شده توسط:میتونید فایل article.php در ماژول NEW رو ویرایش کنید هومن خان این کدی که نوشتی که دستورخاصی نیست. فقط به جای اینکه ادامه متن و نشون بده می نویسه اعضا فقط می توانند مشاهده کنند. ما چیزی می خواهیم مثل نیوک مشهدکه تا عضونشی نمیتونی ادامه مطلب و ببینی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایگاه تخصصی مهندسی شیمی
|
|||
|
۲-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۲۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ صبح، توسط Aneeshtan.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هومن جان شاید جواب رو کامل ننوشتید
میتونید فایل article.php در ماژول NEW رو ویرایش کنید کد PHP: $bodytext = ($bodytext); رو پیدا کنید و اینگونه ویرایشش کنید باید یک شرطی باشد به این صورت کد PHP: global $user;یک همچین چیزی مشکلات پرتال نیوک لرن را در بخش زیر ثبت کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
----آموزش های پرتال نیوک لرن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۲-۳-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله شرمنده اینقد درگیر کارهای سایت هستم که یادم رفت کدو کامل بنویسم
!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتونید ببینید کد به کار رفته رو !! من از یه فرم عضویت به جای متن استفاده کردم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: محدود كردن ادامه مطالب براي اعضا
کد: $bodytext = ($bodytext); |
|||
|
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۵۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: محدود كردن ادامه مطالب براي اعضا
این کد رو باید خودتون اضافه کنید جایی ننوشته
تعطیلات خوش نوروز با سفر به کاشان. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

لیست اعضا
جستجو
تقویم
راهنما
آموزش های پرتال